Paskelbta: 7 kovo, 2020

Perdirbk – dovanok gyvūnams laimę!

Lietuvos zoologijos sodas jungiasi prie „Kaunas 2022“ iniciatyvos ir kovo 20 d. (penktadienį) kviečia kartu švęsti Tarptautinę laimės dieną!

Šių metų tema – ekologija, tvarus gyvenimo būdas ir darna su gamta. Šios temos mums be galo artimos, dėl to nekantraudami kviečiame visus registruotis į dirbtuvėles-edukaciją „Perdirbk – dovanok gyvūnams laimę!”

Lietuvos zoologijos sode gyvena apie 2 000 smalsių, kiekvieną dieną aplinką tyrinėjančių gyvūnų. Laimės dienos proga kviesime žmones dalintis laime su gyvūnais, atnešti senus, nebenaudojamus daiktus, prikelti juos naujam gyvenimui ir iš jų pagamintomis užimtumo priemonėmis pradžiuginti zoologijos sodo gyvūnus. Dirbtuvėlių metu vyks ir edukacija apie tai, kaip darnus gyvenimo būdas gali išsaugoti milijonus gyvūnų gyvybių.

Renginyje dalyvausi ir LSMU Veterinarijos akademijoje veikianti Dr. L. Kriaučeliūno smulkiųjų gyvūnų klinika! Renginio metu klinikos atstovai atsakys į visus jums rūpimus klausimus apie naminius gyvūnėlius ir duos naudingų patarimų apie jų priežiūrą.

Sąrašą daiktų, kuriuos galite padovanoti zoologijos sodui, rasite čia https://www.zoosodas.lt/paremkite-zoo/mes-ieskome/

Dalyvių skaičius labai ribotas, tad skubėkite registruotis adresu https://forms.gle/UgcNS3E4SBbyZsTn

Renginys nemokamas, tačiau norinčius paremti Lietuvos zoologijos sodą ir prisidėti prie gyvūnų gerovės, kviečiame savanoriškai įsigyti lankytojo bilietą zoologijos sodo kasose.

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama.

Daugiau informacijos apie Laimės dienos renginius rasite čia
https://www.facebook.com/events/542073969765444/
www.laimesdiena.lt
#kaunas2022 #laimėsdiena