Baltasis povas

Pavo cristatus var. alba
Būrys VIŠTINIAI PAUKŠČIAI Dėtis 5–10 kiaušinių
Šeima FAZANINIAI Perėjimo trukmė 30 dienų
Gyvena ~ 10–18 m  Svoris 2,7–4,0 kg
Paplitimas Indija, Pakistanas.
Buveinė atogrąžų miškai, apdirbami laukai netoli gyvenviečių. Laikomas daugiausia kaip dekoratyvinis paukštis.
Minta augalų lapais, žiedais, šakniavaisiais, sėklomis, įvairiais grūdais, vabzdžiais ir jų lervomis.