Rusvapilvė juhina

Yuhina occipitalis
Būrys ŽVIRBLINIAI Dėtis 2–4 kiaušiniai
Šeima DEVYNBALSINIAI Inkubacinis periodas nežinomas
Gyvena nežinoma Svoris 10–16 g
Paplitimas Centriniame ir Rytų Nepale ir Butane, Rytų ir Šiaurės Rytų Indijoje ir greta pietvakarių Kinijoje. Aptinkami plačialapiuose visžaliuose miškuose, tam tikrose ąžuolynų vietose, rododendruose.
Minta žydinčių augalų žiedais ir nektaru ir jų palaipsniui besiskleidžiančiomis šakelėmis. Vasarą paprastai minta vabzdžiais. Neabejingi rododendrų žiedams, ieško nektaro ir galimai vabzdžių. Žiemą minta uogomis, vasario mėnesį po medžių žieve tekančia saldžia sula.

Biologija.  Patinas nuo patelės išvaizda nesiskiria. Jauniklių kuodelio ilgis trumpesnis nei suaugusių. Nemigruojanti rūšis, keičianti gyvenamą vietą pagal aukštį virš jūros lygio priklausomai nuo metų sezono. Aukščiau – vasarą, iki 3800 m, žiemą iki 1350 m ir žemiau.